Vissza a főoldalra / back to home
  Absztrakt felhívás
Fõ témák
Sejtanalitika
Sejtkultúra  »  Sejt szeparáció  »  Flow ctyometria  »  Mikroszkópia  »  Fehérje, RNS, DNS szeparálás  »  RNS, DNS amplifikálás  »  Fehérje, RNS, DNS analizis technikák  »  Real-time PCR, Szekvenálás,  »  Chip analizis (teljes genom, macro array)  »  Bioinformatika  »  Géntherápia, Si RNA alkalmazások
   
    Innováció
Egyetemi innováció, Szabadalom  »  Állami támogatás, Befektetõk  »  Ipari alkalmazás  »  Sikeres vállalkozások bemutatkozása
         
    Alkalmazás / Workshopok
 » Kutatás, Innováció, Vállalkozás: Az állam, az egyetem,az egyén szerepe és lehetõsége  » TNF Alfa: a molekula, a sejtben betöltött szerepe, Crohn betegség és terápiája  » Colorectalis rák: Molekuláris biológia, Chemopreventio, anti-EGFR terápia
 » Õssejtek: a sejt-tulajdonságoktól, szeparáláson át a klinikai alkalmazásig
       
Beküldés
módja
kizárólag ONLINE
Elõadásaikat kérjük az oldal alján található linken keresztül angol és magyar nyelven is bejelenteni. A linkre kattintva egy bejelentkezõ ablak nyílik fel, melyben regisztrálni kell. Ez a regisztráció az absztrakt-kezelõ rendszer használatához szükséges és nem azonos a kongresszusi regisztrációval!

Absztrakt regisztrációhoz személyes adataik megadása után a rendszer belépési jelszót küld emailben, melyet az absztraktok rögzítéséhez Önnek használnia kell.

Bejelenthetõ: Poszter (70cmx100cm)
Absztraktok beküldési határideje: 2006. április 9.
Absztraktok elfogadásának visszaigazolása: 2006. április 14.

Online segítségnyújtás: nandor.matrai@asszisztencia.hu
       
Formátum A webes felület használata elõtt javasolt szövegszerkesztõben elõzetesen ellenõrizni a megszerkesztett szöveg statisztikáját (karakterek száma, szavak száma).
Az absztrakt cím maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. Kérjük, hogy itt csak magyar nyelven adja meg az absztrakt címét.
Elsõ szerzõ és legfeljebb öt társszerzõ rögzítése lehetséges, az egyes szerzõket gondolatjellel elválasztva. A szerzõk maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. Kérjük, hogy a szerzõket csak egyszer, a magyar nyelv szabályai szerint adja meg.
A nevekhez ne használjon csupa nagybetüt.
Az intézet maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. Kérjük, hogy az intézet nevét csak egy nyelven adja meg.
Az absztrakt szöveg maximális hossza: 800 szó (cím, szerzõk, intézet nélkül) Kérjük, hogy az absztraktot elõször magyarul, majd alatta az angol cím megadásával angolul is mentse el.
Kérjük használja az alábbi tagolást:

CÉLKITÛZÉS - MÓDSZER - EREDMÉNYEK - KÖVETKEZTETÉS


E szakaszcímeket csupa nagybetûvel írja, az új szakasz kezdõdjön mindig új sorban. Kérjük jelölje, mely fõ témához jelenti be absztraktját.
       
Belépés a
rendszerbe

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854