Vissza a főoldalra / back to home
Regisztráció és befizetés
A tudományos ülésre való jelentkezés az alábbi módokon lehetséges:
 
 • a Jelentkezési Lap kitöltésével (letölthetõ innen)
 • Online regisztrációs ûrlap kitöltésével


 • A részvételi díj az ASSZISZTENCIA Kft-hez elõzetesen fizetendõ.
  Az MGT társasági tagdíj befizetése speciális csekken történik, a befizetéséhez csekket küldünk. A csekk befizetését igazoló másolatot kérjük mellékelje a jelentkezési laphoz, mert a tagoknak szóló kedvezményes részvételi díj csak íly módon alkalmazható!

  Visszaigazolás és számlázás
  A Kogresszusi Titkárság a beérkezett jelentkezési lapon megrendelt szolgáltatásokat postafordultával visszaigazolja. A visszaigazoláshoz mellékelten megküldi a fizetéshez igényelt átutalási számlát. Csekkes befizetés esetén a számlát a fizetés beérkezését követõen utólagosan állítjuk ki a Jelentkezési Lapon megadott számlázási címre és postázzuk a résztvevõknek.

  Ha költségeit intézete, szponzora vagy cége fizeti, kérjük pontosan jelölje meg a jelentkezési lap megfelelõ rovataiban a számlázási nevet és címet, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosítjuk!

  FIGYELEM!   a számlán a megrendelt szolgáltatás helyett más megnevezés nem tüntethetõ fel!

  A banki átutaláson, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét és a MGT 2005 feliratot. A kód és név nélkül érkezõ fizetések beazonosításának helyességéért a Kongresszusi Titkárság nem vállal felelõsséget!

  Befizetési határidõ
  2005. november 15.


  © Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854