Vissza a főoldalra / back to home


Tisztelt Résztvevõink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt néhány fontos tudnivalóról a "Versenyben a Világgal!" címmel megrendezésre kerülõ nemzetközi kongresszussal kapcsolatban.

Ez a tájékoztató letölthetõ errõl a linkrõl

A kongresszus helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna, címe XIV. ker. Stefánia út 2., idõpontja 2005. szeptember 30 - október 1. Helyszíni regisztrációs pultunk pénteken 8.30-20.00 között, szombaton 8.30-13.00 között tart nyitva.

A kongresszus a Birkózó Világbajnoksággal párhuzamosan kerül megrendezésre, az Aréna épületébe a kongresszus résztvevõi egy számukra fenntartott bejáraton juthatnak be a helyszíni regisztráció nyitvatartási idejében. Kérjük, keressék az irányító táblák által jelölt bejáratot, mert a szigorú elõírások miatt - egyéb jogosultság hiányában - máshol nem lesz lehetõség az épületbe való belépésre.

Az autóval érkezõ kedves résztvevõinket tájékoztatjuk, hogy az Aréna parkolóját nem lehet igénybe venni, ezért kérjük, hogy a Hotel Stadion melletti fizetõ parkolóban, a Stadion parkolóban vagy a környezõ utcákban keressenek parkolóhelyet.

A kongresszus fõvédnöke Dr. Rácz Jenõ egészségügyi miniszter, aki szeptember 30-án 9.30-kor ünnepélyes keretek között nyitja meg a rendezvényt a Sportorvos Kongresszus termében.

A kongresszus regisztráltjai a két szekció elõadásain kívül a kongresszus napjain a Birkózó VB eseményein is részt vehetnek. Résztvevõink a 218-as és 219-es szektorokban a számukra fenntartott széksorokból követhetik figyelemmel a birkózó versenyeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nézõtér ezen részére a belépés kizárólag a kongresszusi kitûzõvel lehetséges.

A kongresszushoz kapcsolódó fogadás az Arénában, az Artroszkópos szekció termében kerül megrendezésre szeptember 30-án, pénteken 20 órától. A regisztrációs díj a fogadásra való részvételt tartalmazza, azonban felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a díj nem tartalmaz ebédet. Az Arénán belül a büfét vehetik igénybe.

Várjuk Önöket szeretettel,

Asszisztencia Kongresszusi Iroda


© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854