Szállodai elhelyezés

A szervezők kedvezményes áron biztosítanak szállodai elhelyezést a részvevőknek. A várható létszámhoz képest elegendő szoba áll rendelkezésre. Szállásfoglalás az alábbi módon intézhető:
- ETO Park Hotel: Asszisztencia Kft-n keresztül, a jelentkezéssel egyidőben
- minden esetben egyénileg, közvetlenül a szállodában, a szállodáknál feltüntetett foglalási űrlapon vagy linken keresztül lehetséges.

A feltüntetett árak általában szoba/éj árat jelentenek és tartalmazzák az adókat (ÁFA, IFA), a reggelit, továbbá a wifit. Az ettől eltérő tartalmak a szállások leírásánál vannak jelölve.

Szállásfoglalási és fizetési határidő

ETO Park Hotel: 2018. május 25.

Egyéb szállodák esetében: A szállodai szállásfoglalási űrlapon feltüntetett határidőig

Hotel térkép

Szállodai szoba ajánlatok

ETO Park Hotel *** MEGTELT ***

9027 Győr, Nagysándor József u. 31
www.hoteletopark.hu/hu

A kongresszus helyszíne, az ETO Park Hotel összesen 103 nem dohányzó szobával várja vendégeit. Ez az egyetlen szálloda, amelyet az Online regisztráció során foglalhat le az Asszisztencia Kft-n keresztül.
Ingyenes parkolás a felszíni zárt parkolóban.

egyágyas szoba27.900 Ft
kétágyas szoba31.900 Ft

Hotel Famulus *** MEGTELT ***

9027 Győr, Budai út 4-6.
www.famulushotel.hu

A Hotel Famulus****, Business Hotel sokszínű szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra. A hotel a kongresszus helyszínétől 10 perc autóútra található.
Parkolás: ingyenes, zárt parkoló

egyágyas szoba21.950 Ft
kétágyas szoba24.500 Ft

Hotel Ibis *** MEGTELT ***

9021 Győr, Szent István út 10B
www.accorhotels.com/gb/hotel-3334-ibis-gyor

Az Ibis Györ szállása könnyen megközelíthető helyen található a főutcán, 10 perc sétára a városközponttól és a győri vasútállomástól. A kongresszus helyszínétől 5 perc autóútra helyezkedik el.
Parkolás: őrzőtt mélygarázs

Hotel Capitulum

9021 Győr, Király utca 3/B
www.capitulum.hu

A Hotel Capitulum Győr történelmi belvárosának szívében, mégis csendes és nyugodt környezetben várja üzleti céllal érkező, avagy minőségi, tartalmas pihenésre vágyó Kedves Vendégeit! A hotel a kongresszus helyszínétől 9 perc autóútra található.
Parkolás: a hotel privát mélygarázsában

egyágyas szoba23.000 Ft
kétágyas szoba29.000 Ft

Hotel Kálvária *** MEGTELT ***

9024 Győr, Kálvária u. 22/D
www.hotel-kalvaria.hu

Szállodánk különlegessége, hogy két épületben, két kategóriában kínál szállást az ide érkező vendégeknek. Ha családias környezetre vágyik, válassza a háromcsillagos szobákat, ha az elegáns környezetet szereti, foglaljon a négycsillagos hotelben! A hotel a kongresszus helyszínétől 10 perc autóútra található.
Parkolás: zárt, ingyenes parkoló

3*-os egyágyas szoba18.100 Ft
3*-os kétágyas szoba21.800 Ft

4*-os egyágyas szoba22.800 Ft
4*-os kétágyas szoba26.500 Ft

Hotel Golden Ball Club

9021 Győr Szent István út 4.
www.goldenball.hu

Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 m-re található, a kongresszus helyszínétől 7 perc autóútra.
Parkolás: ingyenes, kamerával őrzött parkoló

Hotel Rába City Center

9021 Győr, Árpád út 34.
www.danubiushotels.hu/szallodak-gyor/hotel-raba

A barokk belvárosban található a Hotel Rába City Center évszázados épülete, amely központi elhelyezkedése révén remek kiindulópont a város műemlékeinek, látnivalóinak felfedezéséhez. A szálloda a kongresszus helyszínétől 7 perc autóútra található.
Parkolás: parkolóház 200 m-re a szállodától

Révész Hotel

9026. Győr, Hédervári út 22-24.
duditshotels.hu

A Révész Étterem, Hotel és Rosa Spa 1987 óta várja vendégeit Győr-Révfaluban, mely 2014-ben nagy volumenű átalakításon esett át. A szálloda a kongresszus helyszínétől 10 perc autóútra található.
Parkolás: kamerával őrzött parkolóban

Hotel Konferencia Győr

9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.
www.hotelkonferencia.hu

Győr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel Konferencia a négy folyó városának szívében - a gyönyörű Káptalandombon, a Székesegyház és a Püspökvár szomszédságában - a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül. A szálloda a kongresszus helyszínétől 12 perc autóútra található.
Parkolás: fizetős parkoló a hotel előtt vagy mélygarázsban

AMSTEL Hattyú Fogadó

9025 Győr, Töltésszer út. 18.
www.amstelhattyu.eu

Az Amstel Hattyú Fogadó Győr legszebb részén, a Mosoni-Duna partján, a történelmi belvárostól néhány percnyi sétára található. A szálloda a kongresszus helyszínétől 10 perc autóútra található.
Parkolás: kamerával őrzőtt parkoló