Vissza a főoldalra / back to home
Jelentkezés
A kongresszuson való részvétel elõzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük küldje el jelentkezését minél hamarabb az Asszisztencia Kft-nek. A regisztrációt elvégezheti az alábbi módok egyikén:
• a hagyományos jelentkezési lap kitöltésével » letöltés itt

Vissza-
igazolás
A jelentkezés beérkezése után az Asszisztencia Kft minden esetben hivatalos visszaigazolást küld az igényelt szolgáltatásokról. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Asszisztencia Kft. csak a visszaigazolásban foglalt szolgáltatásokat garantálja. A visszaigazolás emailben, vagy postai úton történik. A visszaigazoló levél tartalmazza a befizetéshez szükséges igényelt postai csekket, vagy átutalási számlát.

Befizetés
A megrendelt szolgáltatások az Asszisztencia Kft-nek elõzetesen fizetendõk. A befizetést postai csekken, vagy banki átutalással kérjük teljesíteni. Banki átutalás esetén a fizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:
Asszisztencia Kft. | 11991102-02157225 | ERSTE Bank Rt. H-1136 Budapest, Váci út 48.

A banki átutalások, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét, és a "8BIOM” feliratot!
Megjegyzés:

* A regisztrációs díj közvetített étkezést tartalmaz, mely a számlán külön kerül feltüntetésre.

* A szállásfoglalási és befizetési határidõ 2008. június 1. Az ezután érkezett visszamondásokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. A visszatérítés mértéke: 2008. június 1. elõtti lemondás esetén 80%, 2008. június 1. utáni lemondás esetén visszatérítés nincs.

* Az elõzetes regisztráció és annak befizetési határideje: 2008. július 1. Az ezután a határidõ után küldött regisztrációk esetében a visszaigazolást nem tudjuk garantálni, azonban a helyszíni regisztráció lehetséges. A részvétel lemondását írásban kell jelezni az Asszisztencia Kft.-nek. A visszatérítés mértéke: 2008. július 1. elõtti lemondás esetén 80%, 2008. július 1. utáni lemondás esetén visszatérítés nincs.


Számlázás
Az Asszisztencia Kft. minden befizetésrõl hivatalos számlát bocsát ki. A számla a jelentkezési lap számlázási cím rovatában megjelölt névre kerül kiállításra, e cím hiányában a jelentkezõ nevére és címére. Kérjük figyeljen jelentkezéskor a számlázási cím adatokra, mivel a kiállított számlák utólagosan nem módosíthatók.

A kongresszus részvételi díja étkezést is tartalmaz. A közvetített étkezés tartalom a hatályos szabályoknak megfelelõen a számlán megbontva, az étkezés tartalom részletezésével kerül feltüntetésre.

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854