Vissza a főoldalra / back to home
Jelentkezés
A konferencián való részvétel elõzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük küldje el jelentkezését minél hamarabb az Asszisztencia Kft-nek. A regisztrációt kizárólag on-line módon, a megfelelõ menüpont használatával fogadjuk.

Részvételi díjak
Teljesárú részvételi díj 9.800 Ft
Kedvezményes részvételi díj a Magyar Táplálkozástudományi Társaság, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége tagjai számára 7.800 Ft

A Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar nappali szakos és PhD hallgatói, valamint OÉTI alkalmazottak számára a rendezvényen való részvétel INGYENES
A hallgatói, PhD és alkalmazotti státuszról igazolást kell hozni, csak abban az esetben tudjuk biztosítani a térítésmentes részvételt!

Részvételi díj tartalma
elõadásokon való részvétel
programfüzet
kávészünetek
ebéd

Jelentkezési határidõ
Kérjük, jelentkezését 2007. november 20.-ig küldje el.

Visszaigazolás
A 2007. november 20. elõtt beérkezett jelentkezésekrõl az Asszisztencia Kft minden esetben hivatalos visszaigazolást küld, mely tartalmazza az igényelt szolgáltatásokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Asszisztencia Kft. csak a visszaigazolásban foglalt szolgáltatásokat garantálja. A visszaigazolás emailben, vagy postai úton történik. A visszaigazoló levél tartalmazza a befizetéshez szükséges igényelt postai csekket, vagy átutalási számlát.

Befizetés
A megrendelt szolgáltatások az Asszisztencia Kft-nek elõzetesen fizetendõk. A befizetést postai csekken, vagy banki átutalással kérjük teljesíteni. Banki átutalás esetén a fizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:
Asszisztencia Kft. | 11991102-02157225 | ERSTE Bank Rt. H-1136 Budapest, Váci út 48.

A banki átutalások, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét, és a "TÁPLÁLKOZÁS" feliratot!

Számlázás
Az Asszisztencia Kft. minden befizetésrõl hivatalos számlát bocsát ki. A számla a jelentkezési lap számlázási cím rovatában megjelölt névre kerül kiállításra, e cím hiányában a jelentkezõ nevére és címére. Kérjük figyeljen jelentkezéskor a számlázási cím adatokra, mivel a kiállított számlák utólagosan nem módosíthatók.

A kongresszus részvételi díja 6.000 Ft értékben étkezést is tartalmaz (kávészünetek, ebéd). A közvetített étkezés tartalom a hatályos szabályoknak megfelelõen a számlán megbontva, az étkezés tartalom részletezésével kerül feltüntetésre. A jelentkezés elküldésével e feltételeket a résztvevõ tudomásul veszi és elfogadja.

Lemondási feltételek
Csak az Asszisztencia Kft-nek címzett, 2007. november 20-ig beérkezett írásos lemondások vehetõk figyelembe.
2007. november 20. elõtt érkezett lemondás esetén 80% visszatérítés
2007. november 20. után érkezett lemondás esetén nincs visszatérítés

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854