Vissza a főoldalra / back to home
Jelentkezés
A kongresszuson való részvétel elõzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük küldje el jelentkezését minél hamarabb az Asszisztencia Kft-nek. A regisztrációt elvégezheti az alábbi módok egyikén:
• a hagyományos jelentkezési lap kitöltésével » letöltés itt
• online jelentkezési lapon keresztül » online ûrlap megnyitása

Jelentkezési
határidõ
Kérjük, jelentkezését 2007. november 1.-ig küldje el. A határidõ után elküldött jelentkezések helyszíni regisztrációnak számítanak, nem lesznek elõzetesen visszaigazolva és nem jár velük kongresszusi táska.

Vissza-
igazolás
A 2007. november 1. elõtt beérkezett jelentkezésekrõl az Asszisztencia Kft minden esetben hivatalos visszaigazolást küld, mely tartalmazza az igényelt szolgáltatásokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Asszisztencia Kft. csak a visszaigazolásban foglalt szolgáltatásokat garantálja. A visszaigazolás emailben, vagy postai úton történik. A visszaigazoló levél tartalmazza a befizetéshez szükséges igényelt postai csekket, vagy átutalási számlát.

Befizetés
A megrendelt szolgáltatások az Asszisztencia Kft-nek elõzetesen fizetendõk. A befizetést postai csekken, vagy banki átutalással kérjük teljesíteni. Banki átutalás esetén a fizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:
Asszisztencia Kft. | 11991102-02157225 | ERSTE Bank Rt. H-1136 Budapest, Váci út 48.

A banki átutalások, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét, és a "ANDRO2007" feliratot!

Számlázás
Az Asszisztencia Kft. minden befizetésrõl hivatalos számlát bocsát ki. A számla a jelentkezési lap számlázási cím rovatában megjelölt névre kerül kiállításra, e cím hiányában a jelentkezõ nevére és címére. Kérjük figyeljen jelentkezéskor a számlázási cím adatokra, mivel a kiállított számlák utólagosan nem módosíthatók.

A kongresszus részvételi díja 8.000 Ft értékben étkezést is tartalmaz (kávészünetek, nyitófogadás, bankett vacsora). A közvetített étkezés tartalom a hatályos szabályoknak megfelelõen a számlán megbontva, az étkezés tartalom részletezésével kerül feltüntetésre. A jelentkezés elküldésével e feltételeket a résztvevõ tudomásul veszi és elfogadja.

Lemondási
feltételek
Csak az Asszisztencia Kft-nek címzett, 2007. október 10-ig beérkezett írásos lemondások vehetõk figyelembe.
• 2007. október 10. elõtt érkezett lemondás esetén 80% visszatérítés
• 2007. október 10. után érkezett lemondás esetén nincs visszatérítés

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854