Vissza a főoldalra / back to home
Meghívó
Tisztelt Magyar Kézsebészeti Társasági Tagok !
Kedves Barátaim !

Örömmel értesítem Társaságunk minden tagját, hogy a múlt héten Athénben megtartott FESSH Vezetõségi Ülésen sikerült elérnünk, hogy a FESSH Vezetése támogassa ez év szeptemberében (Hajdúszoboszló, szeptember 8-10.) tervezett Európai Kézsebészeti Kurzusunkat. A FESSH anyagi támogatása révén lehetõségünk nyílik több világhírû kézsebész professzort meghívni kurzusunkra elõadóként és színvonalas helyszínen, szinkrontolmácsolás biztosításával érdekes tudományos és szociális programot biztosítani a résztvevõknek.

Magyarország kelet európai kézsebészeti oktató központként való elismerését mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a FESSH támogatásával 20 kelet európai kézsebész vehet részt ingyen ezen a kurzuson. Ez országonként 2-3 résztvevõt jelent.

A Kurzus szervezõjeként, a Magyar Kézsebész Társaság Vezetõségének döntése értelmében a Magyarországnak jutó támogatást nem 2-3 személyre szabottan ítélnénk oda, hanem kiegészítve saját anyagi forrásainkból, a kurzus 300 Eurós részvételi díja helyett minden magyar kézsebész csökkentett áron, 200 Euróért, azaz 50.000 forintért vehet részt a rendezvényen.

A Kurzus fõ témája a kéz csontjai és hajlító-feszítõ inai. A kurzus 42 kreditpontot ér a végén teljesített vizsgával. Az egyik érdekesség a Kurzus utolsó napján megrendezett, az Európai Kézsebészeti szakvizsga kérdéseinek felhasználásával rendezett diszkrét vizsga, ami ízelítõt ad abból, hogy mit is kell tudni, milyen színvonalú tudás szükségeltetik az Európai Kézsebészeti Diploma írásbeli tesztjének sikeres teljesítéséhez.

Kézsebészeti tudásunk felfrissítése mellett kiváló lehetõség lehet a környezõ országok kézsebészeinek megismerésére, új szakmai, baráti kapcsolatok kialakítására. Úgy gondolom, hogy példamutató részvételi számmal igazolhatjuk a magyar kézsebészet vezetõ szerepét a térségben és jogosan formálhatunk igényt további rendezvények támogatásának elnyerésére.

Ezért tisztelettel kérek mindenkit, hogy minél nagyobb számban fiatal, még nem szakorvos, de a kézsebészet iránt érdeklõdõ kollégát is mozgósítson a kurzuson való részvételre.

Dr. Szabó Zsolt
a Kongresszus elnöke


Program
A Kurzus önálló, angol nyelvû honlappal rendelkezik, ahol a részletes program is elérhetõ. Magyar résztvevõk számára szinkrontolmácsolást biztosítunk.
a kurzus programja


Részvételi díj
A Kurzus kedvezményes részvételi díja 50.000 Ft magyar résztvevõk számára.

Jelentkezés
A kedvezményes részvételi díj az MKT Kongresszus On-line regisztrációjával vehetõ igénybe. Az On-line jelentkezési lap a jobb oldalon található menüsorból, vagy errõl a linkrõl érhetõ el.

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854