Vissza a főoldalra / back to home
Jelentkezés
A konferencián való részvétel elõzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük küldje el jelentkezését minél hamarabb az Asszisztencia Kft-nek. A regisztrációt kizárólag on-line módon, a megfelelõ menüpont használatával fogadjuk. Elõzetes regisztráció abban az esetben is szükséges, ha Ön SOTE dolgozó és csak a szimpóziumi elõadásokon szeretne részt venni.
Regisztrálni az alábbi módokon lehetséges:
  » online jelentkezési lap
  » jelentkezési lap faxon

Részvételi díjak
»» Orvosok részére 14.000 Ft
»» Asszisztensek és diákok részére 12.000 Ft
»» SOTE dolgozók részére ingyenes!


»» A szimpózium kiadványa 1.000 Ft
»» Bankettvacsora (csütörtök) 1.000 Ft

Részvételi díj tartalma
»» Belépés az elõadásokra
»» Részvétel 4 módszertani bemutatón
»» Részvétel a történeti túrákon
»» Absztrakt kötet
»» Kávészünet, szendvicsebéd

Jelentkezési határidõ
Kérjük, jelentkezését legkésõbb 2007. november 12.-ig küldje el.

Visszaigazolás
A 2007. november 12. elõtt beérkezett jelentkezésekrõl az Asszisztencia Kft minden esetben hivatalos visszaigazolást küld, mely tartalmazza az igényelt szolgáltatásokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Asszisztencia Kft. csak a visszaigazolásban foglalt szolgáltatásokat garantálja. A visszaigazolás emailben, vagy postai úton történik. A visszaigazoló levél tartalmazza a befizetéshez szükséges igényelt postai csekket, vagy átutalási számlát.

Befizetés
A megrendelt szolgáltatások az Asszisztencia Kft-nek elõzetesen fizetendõk. A befizetést postai csekken, dombornyomott bankkártyával vagy banki átutalással kérjük teljesíteni. Banki átutalás esetén a fizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:
Asszisztencia Kft. | 11991102-02157225 | ERSTE Bank Rt. H-1136 Budapest, Váci út 48.

A banki átutalások, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét, és a "SEMMELWEIS" feliratot!

Számlázás
Az Asszisztencia Kft. minden befizetésrõl hivatalos számlát bocsát ki. A számla a jelentkezési lap számlázási cím rovatában megjelölt névre kerül kiállításra, e cím hiányában a jelentkezõ nevére és címére. Kérjük figyeljen jelentkezéskor a számlázási cím adatokra, mivel a kiállított számlák utólagosan nem módosíthatók.

A kongresszus részvételi díja 4.000 Ft értékben étkezést is tartalmaz (kávészünetek, ebéd). A közvetített étkezés tartalom a hatályos szabályoknak megfelelõen a számlán megbontva, az étkezés tartalom részletezésével kerül feltüntetésre. A jelentkezés elküldésével e feltételeket a résztvevõ tudomásul veszi és elfogadja.

Lemondási feltételek
Csak az Asszisztencia Kft-nek címzett, 2007. október 31-ig beérkezett írásos lemondások vehetõk figyelembe.
2007. október 31. elõtt érkezett lemondás esetén 80% visszatérítés
2007. október 31. után érkezett lemondás esetén nincs visszatérítés

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854