Vissza a főoldalra / back to home
Elõadás módja
 Szóbeli elõadás (8 perc + 2 perc megbeszélés)
 Poszter (120 x 80 cm maximum)

Beküldés módja
kizárólag ONLINE
Elõadásaikat kérjük az oldal alján található linken keresztül bejelenteni. A linkre kattintva egy bejelentkezõ ablak nyílik fel, melyben regisztrálni kell. Ez a regisztráció az absztrakt-kezelõ rendszer használatához szükséges és nem azonos a kongresszusi regisztrációval!

Absztrakt regisztrációhoz személyes adataik megadása után a rendszer belépési jelszót küld emailben, melyet az absztraktok rögzítéséhez Önnek használnia kell.

Absztrakt beküldési határidõ: 2006. július 10.

Online segítségnyújtás: kata.szegfu@asszisztencia.hu

Vissza- igazolás
Az elõadások visszaigazolását e-mailban, minden bejelentett absztraktra 2006. július 14-ig megküldjük. A visszaigazolásban feltüntetjük a beküldött elõadás elfogadását, beosztását, idõtartamát, az üléselnök nevét, valamint egyéb fontos tudnivalókat. Az elõadások kivonatát is tartalmazó kongresszusi programfüzetet a kongresszus helyszínén, a regisztrációkor adjuk át minden kedves résztvevõnek.

Formátum
A webes felület használata elõtt javasolt szövegszerkesztõben elõzetesen ellenõrizni a megszerkesztett szöveg statisztikáját (karakterek száma, szavak száma).
Az absztrakt cím maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Elsõ szerzõ és legfeljebb öt társszerzõ rögzítése lehetséges, az egyes szerzõket gondolatjellel elválasztva. A szerzõk maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. A nevekhez ne használjon csupa nagybetüt.
Az intézet maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Az absztrakt szövege maximális hossza: 500 szó (cím, szerzõk, intézet nélkül).
Kérjük használja az alábbi tagolást:

CÉLKITÛZÉS - MÓDSZER - EREDMÉNYEK - KÖVETKEZTETÉS


E szakaszcímeket csupa nagybetüvel írja, az új szakasz kezdõdjön mindig új sorban. Kérjük jelölje, mely fõ témához jelenti be absztraktját, s hogy milyen típusú prezentációt szeretne tartani.

Belépés a rendszerbe

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854