Vissza a főoldalra / back to home
  K i á l l í t ó i     I n f o r m á c i ó k
  Tisztelt érdeklõdõinknek három támogatói kategóriát kínálunk, melyek az alábbiakat tartalmazzák.
   
  I. Támogatói cím A szimpózium I. szintû támogatóinak 3 m2 kiállítói területet biztosítunk, valamint nevüket feltüntetjük a programfüzetben a konferencia támogatói között. 1 fõ céges képviselõt ingyenesen beregisztrálunk a konferenciára.
   
  II. Támogatói cím A szimpózium II. szintû támogatói részére 6 m2 kiállítói területet biztosítunk a programfüzetben való támogatói feltüntetés mellett. 2 fõ céges képviselõt ingyenesen beregisztrálunk a konferenciára.
   
  III. Támogatói cím Amennyiben a kongresszust fõtámogatóként szponzorálja, az elõzõ pontban említetteken felül biztosítjuk a cégnév és logo elhelyezését a regisztrációs övezetben. Továbbá a programfüzetben egy belsõ oldal színes hirdetési lehetõséget kínálunk fel, valamint reklámanyag elhelyezését a kongresszusi táskában.
   
  Egyéb lehetõségek  szakmai elõadás biztosítása (idõtartama 7 perc.)
 hirdetési felületet a Programfüzetben,
 szóróanyag elhelyezését a kongresszusi táskában
   
 Megrendelés Köszönettel vesszük, ha kedves régi és új partnereink lehetõségeikhez mérten segítõ szponzorálásukkal hozzájárulnak a kongresszus sikeres és színvonalas lebonyolításához.

A részvétellel kapcsolatos információkkal, Jelentkezési lap igénylésével keressék Szedlacsek Brigittát az alábbi elérhetõségeken:

Tel.: 350-1854; (30) 5344-127 - Fax: 3500-929
E-mail: brigitta.szedlacsek@asszisztencia.hu vagy andrologia@asszisztencia.hu

Várjuk mielõbbi szíves jelentkezésüket!

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854