Vissza a főoldalra / back to home
:: Absztrakt beküldés

A Kongresszus fõ témája:
Athéntól Pekingig
Sporttal az egészségért
Altémák:
01 Az élsport teljesítményélettani
     vonatkozásai
02 Biomechanika
03 Civil kezdeményezések a
     lakosság egészségéért
04 Dopping a sportban
05 Étrendkiegészítõk
06 Fogyatékosok sportja

07 Genetika és sport
08 Obesitas
09 Olimpiai játékok
10 Rehabilitáció
11 Sport és prevenció
12 Sportkardiológia

13 Sportpszichológia
14 Sportsérülések
15 Sporttáplálkozás
16 Teljesítményélettan
17 Túlterheléses ártalmak
 

Elõadások bejelentése kizárólag ON-LINE
Elõadásaikat kérjük az oldal alján található linken keresztül bejelenteni. A linkre kattintva egy bejelentkezõ ablak nyílik fel, melyben regisztrálni kell. Ez a regisztráció az absztrakt-kezelõ rendszer használatához szükséges. Ez a regisztráció különbözik a kongresszusi regisztrációtól! Absztrakt regisztrációhoz személyes adataik megadása után a rendszer belépési jelszót küld, melyet az absztraktok rögzítéséhez Önnek használnia kell.

Absztrakt beküldési határidõ 2006. január 31.

A munka megkezdése
On-line absztrakt küldéshez a szerzõknek elõször regisztráltatniuk kell magukat az absztrakt rendszerben. Ehhez legalább egy e-mail cím és egy azonosító szükséges (más levelezési adatok megadására is sor kerül). Regisztrálás után a rendszer azonnal jelszót küld e-mailben. Az azonosító és jelszó használatával lehetséges a rendszer használata. A rendszert használó szerzõ absztraktjainak tulajdonosa lesz. Csak a tulajdonos hozhat létre új absztraktot, módosíthat korábban mentett elõadáson. Kizárólag a tulajdonost kezeli a rendszer elsõ szerzõként és elõadóként, õ kap értesítést az absztrakt elfogadásáról, a prezentáció részleteirõl.

Formátum
Az absztraktokat webes felületen, közvetlenül a képernyõn megjelenõ internetes urlap mezõibe lehet begépelni. Mivel az urlap kitöltéséhez élõ internetes kapcsolat szükséges, ajánlatos az absztraktot elõzetesen Wordben megszerkeszteni, a szöveget vágólapra másolni, majd az Internetre csatlakozás után a weblap mezõibe beilleszteni.
A webes felület miatt a korábbi formázások (stílus, betutípus, betunagyság, félkövér vagy dõlt formázás, felsorolás és lista elemek, szimbólumok, vonalak, stb.) elvesznek, ezért egyszeru szöveg használata ajánlott.
Nagybetuket csak nevek, mondat kezdete, rövidítések, márkanevek, szakaszcímek esetében alkalmazzon. Az absztrakt csak szöveges információt tartalmazzon, a rendszer nem fogad el táblázatot, grafikont vagy beillesztett képet.
Tabulátorral létrehozott oszlopok végsõ megjelenését a szervezõbizottság nem garantálja.

Szerkezet

Az absztrakt címét és kulcsszavait magyarul és angolul is kérjük megadni!

A webes felület használata elõtt javasolt szövegszerkesztõben elõzetesen ellenõrizni a megszerkesztett szöveg statisztikáját (karakterek száma, szavak száma).
Az absztrakt cím maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Elsõ szerzõ és legfeljebb öt társszerzõ rögzítése lehetséges, az egyes szerzõket gondolatjellel elválasztva. A szerzõk maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
A nevekhez ne használjon csupa nagybetüt. Az intézet maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Az absztrakt szövege maximális hossza: 500 szó (cím, szerzõk, intézet nélkül).
Kérjük használja az alábbi tagolást:

CÉLKITÛZÉS - MÓDSZER - EREDMÉNYEK - KÖVETKEZTETÉS


E szakaszcímeket csupa nagybetüvel írja, az új szakasz kezdõdjön mindig új sorban. Kérjük jelölje, mely fõ témához jelenti be absztraktját, s hogy milyen típusú prezentációt szeretne tartani.

Levelezés
Absztraktok bejelentése, módosítása, visszavonása csak a megadott határidõn belül lehetséges. Az elõadások elbírálását követõen a rendszer absztrakt visszaigazolást küld a szerzõknek, tájékoztatva õket a prezentáció részleteirõl.

Absztrakt regisztrációtól függetlenül minden szerzõ köteles a Jelentkezési Lap megküldésével hivatalosan is regisztrálni a kongresszusra.

Segítség
A webes rendszer használatával kapcsolatban az absztrakt küldési idõszakban állandó technikai ügyelet áll készenlétben. A webmesterrel a weblapon található linken keresztül e-mailben vehetõ fel a kapcsolat. A kongresszusi titkárság is készséggel nyújt segítséget felmerülõ problémáira. Az absztraktokkal kapcsolatos mindenfajta levelezést kérjük e-mailben bonyolítani. Minden esetben hivatkozásul használja az Absztrakt mentésekor automatikusan generált absztrakt számot. (pl. A-010)

» » »  Belépés az Absztrakt küldõ rendszerbe
© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854