Vissza a főoldalra / back to home
Szállodák
A Szervezõbizottság kedvezményes áron biztosít szállodai elhelyezést a résztvevõknek. A várható létszámhoz képest elegendõ szoba áll rendelkezésre, melyek kiosztása a megrendelések beérkezésének sorrendjében történik.

A feltüntetett árak szoba/éj díjat jelölnek és tartalmazzák a reggelit és az adókat. A szállodákról részletes információ a feltüntetett honlapokon található! Az árak Ft-ban értendõk.

Rába Hotel ***
9021 Gyõr, Árpád út 34.
A Hotel Rába Gyõr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején található, az M1-es autópályáról könnyen megközelíthetõ. A szálloda 100 évvel ezelôtt, 1904-ben nyitotta meg kapuit, az építtetõ után akkor még Meixner-Royal Szálloda néven. Azóta is Gyõr társasági életének fontos központja, ahol számos híresség szállt meg.


15.800 Ft / egyágyas szoba
18.400 Ft / kétágyas szoba
Klastrom Hotel ***
9021 Gyõr, Zechmeister u. 1.
A Hotel Klastrom épülete stílusában és berendezésében õrzi az egykori kolostor hangulatát. Az itt megszállók nyugodt, kellemes pihenését 42 összkomfortos szoba biztosítja. Fürdõszobával, minibárral, színes TV-vel, telefonnal, rádióval felszerelt szobák szolgálják a vendégek pihenését.


11.500 Ft / egyágyas szoba
13.700 Ft / kétágyas szoba
Panziós elhelyezés
A Panziós szállásfoglalást a regisztrációk beérkezési sorrendjében a Kongresszusi Titkárság osztja be. A panziók pontos címét a visszaigazoláson tüntetjük fel. Az alábbi panziókban foglaltunk szobát:
Amstel Hattyú Fogadó Aranyszarvas Fogadó Duna Panzió Golden Ball Club Gróf Cziráky Panzió Teátrum Panzió

7.000 - 13.200 Ft / egyágyas
9.000 - 15.500 Ft / kétágyas

Határidõ
Csak a megadott határidõig és az elõzetesen foglalt szobakontingens mértékéig tudjuk garantálni a szállásfoglalást a megadott feltételekkel. Határidõ utáni foglalások esetén kérjük lépjen kapcsolatba a szervezõirodával, akik igyekeznek ez esetben is segíteni.

Szállásfoglalási határidõ: 2006. augusztus 15.
A lefoglalt szállás díjának befizetési határideje: 2006. augusztus 15.

A ki nem fizetett szobák foglalását a fenti határidon túl sajnos nem tudjuk biztosítani.

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854