Vissza a főoldalra / back to home
Elõadás módja
 Szóbeli elõadás
 Poszter (120 x 80 cm maximum)

Fõ témák
 1. TÍBIA PROXIMÁLIS, IZÜLETBE HATOLÓ TÖRÉSEI
 2. TÍBIA DISZTÁLIS VÉG TÖRÉSEI (PYLON)
 3. KÍSÉRLETES TRAUMATOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ
 4. EGYÉB

Beküldés módja
kizárólag ONLINE
Elõadásaikat kérjük az oldal alján található linken keresztül bejelenteni. A linkre kattintva egy bejelentkezõ ablak nyílik fel, melyben regisztrálni kell. Ez a regisztráció az absztrakt-kezelõ rendszer használatához szükséges és nem azonos a kongresszusi regisztrációval!

Absztrakt regisztrációhoz személyes adataik megadása után a rendszer belépési jelszót küld emailben, melyet az absztraktok rögzítéséhez Önnek használnia kell.

Absztrakt beküldési határidõ: 2006. június 15.

Online segítségnyújtás: nandor.matrai@asszisztencia.hu

Vissza- igazolás
Az elõadások visszaigazolását e-mailban, minden bejelentett absztraktra 2006. július 14-ig megküldjük. A visszaigazolásban feltüntetjük a beküldött elõadás elfogadását, beosztását, idõtartamát, az üléselnök nevét, valamint egyéb fontos tudnivalókat. Az elõadások kivonatát is tartalmazó kongresszusi programfüzetet a kongresszus helyszínén, a regisztrációkor adjuk át minden kedves résztvevõnek.

Formátum
A webes felület használata elõtt javasolt szövegszerkesztõben elõzetesen ellenõrizni a megszerkesztett szöveg statisztikáját (karakterek száma, szavak száma).
Az absztrakt cím maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Elsõ szerzõ és legfeljebb öt társszerzõ rögzítése lehetséges, az egyes szerzõket gondolatjellel elválasztva. A szerzõk maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. A nevekhez ne használjon csupa nagybetüt.
Az intézet maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Az absztrakt szövege maximális hossza: 500 szó (cím, szerzõk, intézet nélkül).
Kérjük használja az alábbi tagolást:

CÉLKITÛZÉS - MÓDSZER - EREDMÉNYEK - KÖVETKEZTETÉS


E szakaszcímeket csupa nagybetüvel írja, az új szakasz kezdõdjön mindig új sorban. Kérjük jelölje, mely fõ témához jelenti be absztraktját, s hogy milyen típusú prezentációt szeretne tartani.

Belépés a rendszerbe

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854