Vissza a főoldalra / back to home
  Kiállítói Információk
  Meghívó A 2. Magyar Biomechanikai Konferencia Dr. Csernátony Zoltán, a DE Ortopédiai Klinika igazgatójának szakmai szervezésében, Debrecenben kerül megrendezésre.

Napjainkban egyre szorosabbra fûzõdnek az orvostudomány egyes területeinek és a technikai kutatások eredményeinek alkalmazási lehetõségei. Így pl. a mozgás mechanikai jellemzõinek vizsgálatával közelebb kerülhetnek a szakemberek és a sportolók annak megértéséhez, hogyan növelhetõ legoptimálisabban a teljesítmény.

Ugyanakkor a hétköznapi betegellátásban is alkalmazhatók a biomechanikai kutatások eredeményei, pl. amikor egy beteg speciális igényeinek megfelelõ protézis beültetésére kerül sor.

Várjuk azokat a cégeket, akik az ortopédiában és/vagy biomechanikai kutatásokban részt vállalva, ezen a területen munkálkodva termékekiket, kutatási eredményeiket bemutatani kívánják.
   
Célközönség,
meghívottak köre
Magyar Biomechanikai Társaság
Magyar Ortopéd Társaság
Magyar Traumatológus Társaság
Magyar Sportorvos Társaság
Magyar Rehabilitációs Társaság
BME Mûszaki Mechanikai Tanszék
SE TSK Biomechanikai Tanszék
   
  Biztosítani
tudunk
 lehetõséget szakmai elõadásra(idõtartama 7 perc.),
 kiállítási területet,
 hirdetési felületet a Programfüzetben,
 szóróanyag elhelyezését a kongresszusi táskában
   
 Megrendelés Köszönettel vesszük, ha kedves régi és új partnereink lehetõségeikhez mérten segítõ szponzorálásukkal hozzájárulnak a kongresszus sikeres és színvonalas lebonyolításához.

A részvétellel kapcsolatos információkkal, Jelentkezési lap igénylésével keressék Szedlacsek Brigittát az alábbi elérhetõségeken:

Tel.: 350-1854; (30) 5344-127 - Fax: 3500-929
E-mail: brigitta.szedlacsek@asszisztencia.hu vagy biomechanika@asszisztencia.hu

Várjuk mielõbbi szíves jelentkezésüket!

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854