Vissza a főoldalra / back to home
  Absztrakt felhívás
Fõ témák 1. BIOmechanika (alapvetõen orvosi megközelítésû témák)
2. BioMECHANIKA (alapvetõen mérnöki megközelítésû témák)
3. KUTATÁSETIKA (referátumok és kerekasztal)
4. VEGYES TÉMAKÖRÖK
5. SZELLEMI BOLHAPIAC (kutatási partner keresés)
   
Beküldés
módja
kizárólag ONLINE
Elõadásaikat kérjük az oldal alján található linken keresztül bejelenteni. A linkre kattintva egy bejelentkezõ ablak nyílik fel, melyben regisztrálni kell. Ez a regisztráció az absztrakt-kezelõ rendszer használatához szükséges és nem azonos a kongresszusi regisztrációval!

Absztrakt regisztrációhoz személyes adataik megadása után a rendszer belépési jelszót küld emailben, melyet az absztraktok rögzítéséhez Önnek használnia kell.

Absztraktok és pályázati anyagok beküldési határideje: 2006. március 15.
Absztraktok elfogadásának visszaigazolása: 2006. április 5.

Online segítségnyújtás: nandor.matrai@asszisztencia.hu
   
Publikációs pályázati felhívás A szakmai zsûri által 10 legjobbnak ítélt alapvetõen orvosi vonatkozású, alapvetõen mozgásszervi sebészeti vonatkozású prezentáció megjelenik a Magyar Traumatológia Ortopédia Kézsebészet Plasztikai Sebészet újságban és a szakmai zsûri által 10 legjobbnak ítélt alapvetõen mûszaki vonatkozású prezentáció pedig megjelenik a Journal of Applied Mechanics folyóiratban.

Figyelem!
A pályázaton csak a konferencia absztrakt rendszerében is regisztrált anyagok vehetnek részt (belépés az oldal alján). A pályázni kívánó szerzõk azonban az adott folyóirat formátumának megfelelõen is meg kell küldjék anyagaikat az absztrakt beküldés megjelölt határidejéig a Kongresszusi Titkárságnak a következõ email címre: biomechanika@asszisztencia.hu.
A Magyar Traumatológia Ortopédia Kézsebészet Plasztikai Sebészet folyóirat kritériumai letõlthetõk a következõ linkrõl: letöltés
a Journal of Computational Applied Mechanics folyóirat információi szerzõknek letölthetõ a következõ linkrõl: letöltés
   
Formátum A webes felület használata elõtt javasolt szövegszerkesztõben elõzetesen ellenõrizni a megszerkesztett szöveg statisztikáját (karakterek száma, szavak száma).
Az absztrakt cím maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Elsõ szerzõ és legfeljebb öt társszerzõ rögzítése lehetséges, az egyes szerzõket gondolatjellel elválasztva. A szerzõk maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
A nevekhez ne használjon csupa nagybetüt. Az intézet maximális hossza szóközökkel: 200 karakter.
Az absztrakt szövege maximális hossza: 500 szó (cím, szerzõk, intézet nélkül).
Kérjük használja az alábbi tagolást:

CÉLKITÛZÉS - MÓDSZER - EREDMÉNYEK - KÖVETKEZTETÉS


E szakaszcímeket csupa nagybetüvel írja, az új szakasz kezdõdjön mindig új sorban. Kérjük jelölje, mely fõ témához jelenti be absztraktját, s hogy milyen típusú prezentációt szeretne tartani.
   
Belépés a
rendszerbe

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854