Vissza a főoldalra / back to home
Absztrakt felhívás


Absztrakt beküldés módja
kizárólag on-line

Technikai eszközök
számítógépes projektor (elôadását kérjük CD-n vagy USB drive-on hozza magával)

Bejelenthetõ
Szóbeli elôadás (8 + 2 perc)
Poszter (max 120 x 80 cm)

Absztrakt beküldési határidô:
2005. július 15.

Absztrakt visszaigazolás:
2005. augusztus 20.

A Tudományos Bizottság döntése értelmében kérjük, szíveskedjenek az absztraktot kizárólag on-line formában megküldeni. A nemzetközileg is egyre inkább elfogadott módszertôl a Szervezõ Bizottság az absztrakt kezelés és beosztás könnyítését reméli, biztosítva egyben a szerzõk számára az állandó ellenõrzés szabadságát és a könnyed aktualizálást. Az absztraktokat csak a szerzõk módosíthatják, így annak helyességéért is õk felelõsek. Minden egyes módosítást azonnal visszajelez a rendszer e-mailben, csatolt pdf állomány mellékletben.

Kérjük, amennyiben az absztrakt beérkezésérôl nem kap 48 órán belül e-mail visszaigazolást, lépjen kapcsolatba a Kongresszusi Titkársággal.

A Tudományos Bizottság az elôadás elfogadásáról, annak pontos idejérõl 2005. augusztus 20-ig tájékoztatja önt. Az elõadások idôtartama 8 perc. A prezentációkhoz számítógépes projektor áll rendelkezésre. Ha a számítógépes prezentáció elkészítése akadályba ütközik, lépjen kapcsolatba a Kongresszusi Titkársággal.

Az absztraktokkal kapcsolatos mindenfajta levelezést kérünk e-mailben bonyolítani. Minden esetben hivatkozásul használja az Absztrakt mentésekor automatikusan generált absztraktszámot. (pl. A-010)
Az absztrakt küldõ rendszerbe való belépéshez kérjük használja a megfelelõ menüpontot a jobb oldali navigációs sávban!
© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854