Vissza a főoldalra / back to home

Fizetés és számlázás
A Kongresszusi Titkárság a beérkezett Jelentkezési Lapon megrendelt szolgáltatásokat az adatok rögzítését követôen visszaigazolja. A visszaigazoláshoz megküldi az Ön által a fizetéshez igényelt postai csekket, illetve átutalási számlát.

Ha kongresszusi költségeit intézete, szponzora vagy cége fizeti, kérjük pontosan jelölje meg a Jelentkezési Lap megfelelô rovatában a számlázási nevet és címet, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosítjuk.

Szállásdíj befizetésének határideje: 2004. július 22.
Részvételi díj és fakultatív társasági programok befizetésének határideje: 2004. szeptember 3.

Banki átutalás esetén fizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni: ASSZISZTENCIA Kft
PostaBank Rt., 1132 Budapest, Váci út 48.
Számlaszám: 11991102-02157225

A banki átutaláson, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezô nevét és a ’MTT2004’ feliratot. A kód és név nélkül érkezô fizetések beazonosításának helyességéért a Kongresszusi Titkárság nem vállal felelôsséget!


LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Csak az ASSZISZTENCIA Kft-nek címzett, 2004. augusztus 23-ig beérkezett írásos lemondások vehetôk figyelembe. A megadott határidô elôtt beérkezô lemondások esetén a befizetett részvételi díjat és a szálláselôleget 20% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza. A határidô után beérkezett lemondások esetén visszafizetésre nincs mód.
© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854