Vissza a főoldalra / back to home

Regisztráció és befizetés


Jelentkezni az alábbi módokon lehet:

A részvételi díj, szállásköltség és a fakultatív programok díja az ASSZISZTENCIA Kft-hez elõzetesen fizetendõ.

Visszaigazolás és számlázás
A Kogresszusi Titkárság a beérkezett jelentkezési lapon megrendelt szolgáltatásokat visszaigazolja. A visszaigazoláshoz mellékelten megküldi a fizetéshez igényelt postai csekket, illetve átutalási számlát.
Ha kongresszusi költségeit intézete, szponzora vagy cége fizeti, kérjük pontosan jelölje meg a jelentkezési lap megfelelõ rovataiban a számlázási nevet és címet, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosítjuk!

Banki átutalás esetén fizetéseket az alábbi számlára kérünk teljesíteni:

ASSZISZTENCIA Kft.
Postabank Rt., 1132 Budapest, Váci út 48.
Számlaszám: 11991102-02157225

A banki átutaláson, illetve a postai csekk feladóvevényén kérjük minden esetben tüntesse fel a jelentkezõ nevét és a "SZEGANDRO" feliratot. A kód és név nélkül érkezõ fizetések beazonosításának helyességéért a Kongresszusi Titkárság nem vállal felelõsséget!

Lemondási feltételek
Csak az ASSZISZTENCIA Kft-nek címzett, 2004. augusztus 18. elõtt beérkezett írásos lemondások vehetõk figyelembe. A megadott határidõ elõtt beérkezõ lemondások esetén a befizetett részvételi díjat és szálláselõleget 20% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza. A határidõ után beérkezett lemondások esetén visszafizetésre nincs mód.

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854