Vissza a főoldalra / back to home
Tisztelt Kézsebészek, Kedves Barátaink, Tisztelt Kollégák!

Hat évvel ezelõtt, 2001-ben Lillafüreden szervezte meg a miskolci Megyei Kórház a Magyar Kézsebész Társaság 8. Kongresszusát, melyet a Második Haladó Európai Kézsebészeti Kurzus követett. Hat év hosszú idõ, egy sikeres Kézsebészeti Világkongresszus, jelentõs elõrelépés az európai és világtársaságok megítélésében, szakmai életében, ugyanakkor elkeserítõ és megdöbbentõ hazai szakmapolitikai történések és intézkedések halmaza, mely igyekszik romba dönteni egy korábban példaszerûen mûködõ, külföldön elismert kézsebészeti ellátó rendszert.

Meggyõzõdésünk, hogy ebben a sokszor kilátástalan helyzetben egyetlen biztos fegyverünk a szakmai tudás és az összefogás. Hisszük, hogy tudásunk gyarapításával, szakmai és emberi kapcsolataink megerosítésével eredményesen harcolhatunk betegeink, szakmánk és saját érdekünkben. E fõ cél vezérelt, amikor egy újabb országos kongresszus és egy újabb Európai Kézsebészeti Kurzus szervezését elkezdtük. A rendezvényünknek megnyert nemzetközi szaktekintélyek, a kongresszus fõ témájának aktualitása, minden gyakorló kézsebész számára való elérhetõsége, a kellemes nyárutó és a világhírû fürdõhely vendégszeretete, a szociális programok színvonala reméljük minden kézsebész és a társszakma képviselõjét elcsábítja.

Szokásunkhoz híven ezúttal is szeretnénk újítani. Szeretnénk sok új és remélhetõleg érdekes változást eszközölni a Kongresszus és a Kurzus alatt. Az interaktív részvétel és vélemény nyilvánítás lehetõsége, a tudásszint önkéntes felmérése az Európai szakvizsga kérdéseinek segítségével, a jelentõs nyeremények a tudományos és társasági programokon reméljük elnyerik a résztvevõk tetszését.

Rendezvényünk másik kimagasló eseménye a Kézsebész Társaság vezetõségválasztó közgyûlése. Minden tag jelenléte és véleménye nagyon fontos, minden építõ jellegû javaslatra nyitottak vagyunk.

Nem lesznek politikai védnökeink és támogatóink. Lesz azonban magas tudományos színvonal, lesznek finom étkek, italok és reméljük, jókedv, szórakozás kellemes baráti környezetben.

Mindenkit szeretettel várunk!

Dr. Kazacsay Ferenc
Osztályvezetõ Fõorvos

Dr. Szabó Zsolt PhD
A Kongresszus Elnöke

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854