Vissza a főoldalra / back to home
  Köszöntő

Folytatva a Renner Antal Professzor Úr által 1995-ben Budapesten majd Szabó Zsolt által 2001-ben Lillafüreden megrendezett Európai Haladó Kézsebészeti Kurzusok által elkezdett hagyományt, újabb 5 év elteltével ismét Európai Haladó Kézsebészeti kurzusra hívjuk barátainkat, kollégáinkat. Ezúttal a kurzus témája a csukló lesz, de rendhagyó módon nem csak a csontos váz anatómiája, élettana, patológiája és sebészi kezelése, hanem a csukló összes anatómiai struktúrája kerül terítékre. Ez alkalommal is sikerült megnyernünk világhírû kézsebészeket, akik témáikban a legelismertebb, legkeresettebb elõadók, klinikusok.
A Magyar Kézsebészet elismerésének, nemzetközi megítélésének, kapcsolatainak hihetetlen fejlõdését igazolja az a tény, hogy az Európai és Világ Kézsebészeti Társaságok korábbi, jelen és jövendõ legfontosabb tisztségviselõi jönnek el hozzánk, biztosítva szakmai továbbképzésünket, kapcsolataink dinamikus tovább fejlõdését.
Reméljük, hogy a magyar és környezõ országok kézsebészei élni fognak a lehetõséggel, hogy a legszak- avatottabb szakemberektôl szerezhessék meg a legújabb, legérdekesebb információkat. A kurzus a tanulás mellett lehetõséget ad ismereteink szintjének ellenõrzésére, hisz a kurzus záróakkordjaként megrendezésre kerülõ tesztvizsga abszolválásával megduplázhatjuk a szakmai továbbképzésünkhöz szükséges kreditpontok számát.
A rendezvény szociális, társasági programjait is igyekszünk rendhagyó módon való lebonyolításuk által emlékezetessé tenni, a komoly pénznyereményekkel, mûvészi programmal tarkított nyitófogadás és a borászati, gasztronómiai továbbképzésként szervezett bankettvacsora révén.
Egy sikeres rendezvény reményében szeretettel meghívunk minden kollégát egy kis tudományra, egy kis szórakozásra, egy pohár jó borra és egy igazi baráti találkozásra.

A Magyar Kézsebész Társaság Vezetõsége nevében:

Dr. Szabó Zsolt PhD
a kurzus tudományos szervezõje

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854