Vissza a főoldalra / back to home
Tisztelt Taghölgyek és Tagurak!

A Gerincgyógyászati Társaság december elsõ hétvégéjén (december 1. és 3. között) tartja 2006. évi kongresszusát! Szeretettel meghívom, és remélem idén is megtiszteli jelenlétével a Társaság kongresszusát!

A mellékletbõl kérem szíveskedjen tájékozódni a jelentkezéshez szükséges lépésekrõl! A részvételi költségek kalkulációja megegyezik a tavalyival, azaz eltér a korábbi módszertõl, célja hogy rugalmasabban igyekezzen kielégíteni az Ön igényeit!

Tisztelettel kérek minden Tagunkat, hogy egyéni részvételi költségének szponzorálást szíveskedjen maga megszervezni, mivel a közös szponzorálás csak a fiatal résztvevõk terheit képes csökkenteni! A Magyar Gerincgyógyászati Társaság fennmaradásához (adminisztratív költségek, könyvelés, folyóirat fenntartási díj, stb) elkerülhetetlen 3000 forintos tagdíj évenkénti befizetése! Ezzel korábban a Közgyûlés egyhangúlag egyetértett! Kérem a részvételi költséggel együtt a tagdíjat is szíveskedjen befizetni!

A tudományos program több részbõl áll, így többek között osteoporosis konferencia, a gerincgyógyászati betegek thrombosis profilaxisa témák. Részletes esetmegbeszélésekre s a teljes hallgatóság véleménynyilvánítására ad lehetõséget – terveink szerint - u.n. ARS (aktív response system) alkalmazása!

Tisztelettel kérem szíveskedjen részt venni az „Érdekes esetek” fórumán! A témaválasztás szabad, s a prezentációt ARS-sel értékelt vita követi!

Tisztelettel kérem a gerincgyógyászati betegeket kezelõ osztályok, ellátóhelyek, ambulanciák vezetõit, hogy szakterületükrõl a közösség számára hasznos, érdekes esetek bemutatását segítsék, támogassák!

A cím és max. a 30 soros összefoglaló beküldési határideje: 2006. november 10. - cím: Dóczi Tamás: 7623 Pécs, Rét u. 2., tamas.doczi@aok.pte.hu; Fax: (72) 535-931

A 2006-os közgyûlés feladata megválasztani Társaságunk elnökét 2007- 2009 közötti idõszakra!

Tisztelettel és köszönettel:


Dóczi Tamás elnök

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854