Vissza a főoldalra / back to home
Köszöntő

Tisztelt Kézsebészek, Kedves Barátaim!

Ezúton szeretnélek meghívni Benneteket a 2006. évi Kézsebész Kongresszusra. Ez alkalommal Kecskemét kapta meg a megtisztelô házigazda-szerepet a legfrissebb kézsebészeti eredmények prezentálására.

Bízom benne, hogy a téma felkelti érdeklôdéseteket, és megtárgyalhatjuk a kisízületi protézisek és arthroplasztikák helyzetét hazánkban.

Szeretettel várlak Benneteket Kecskeméten!

Dr. Kertész Gábor
 


Kedves Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Kézsebész Társaság 2006. évi Kongresszusát és a Fiatal Kézsebészek Fórumát a nagy kézsebészeti hagyományokkal rendelkezô kecskeméti kórház rendezi.

Biztosak vagyunk abban, hogy a kézsebészek és a fiatal, ambiciózus kollégák mind nagyobb számban vesznek részt ezen a kongresszuson.

Társaságunk számos fontos tettet hajtott végre az elmúlt idôszakban, elôttünk újabb nagy feladat áll, a kézsebészeti szakma elismertetése. Reméljük, hogy az elkövetkezendô években Magyarországon kézsebészeti betegséget, sérülést, gyulladást, tumort, vagy fejlôdési rendellenességet kézsebészek fognak gyógyítani.

Kongresszusunk kibontakozó tudományos munkánk seregszemléje, mellyel kézsebészeti hírnevünket tovább tudjuk öregbíteni. A Kézsebészeti Társaság nevében szeretettel várjuk érdeklôdô kollégáinkat!

Prof. Dr. Nyárády József
Magyar Kézsebész Társaság elnöke
 

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854