Vissza a főoldalra / back to home
Tisztelt Taghölgyek és Tagurak!

A Gerincgyógyászati Társaság december elsõ hétvégéjén (december 2. és 4. között) tartja 2005. évi kongresszusát! Szeretettel meghívom, és remélem idén is megtiszteli jelenlétével a Társaság kongresszusát!

A jelentkezéshez szükséges lépésekrõl mindent megtalál ezen a weblapon, illetve a tájékoztató anyagon, melyet már eljuttattunk minden tagunkhoz! A részvételi költségek kalkulációja megegyezik a tavalyival, azaz eltér a korábbi módszertõl, célja hogy rugalmasabban igyekezzen kielégíteni az Ön igényeit!

Tisztelettel kérek minden Tagunkat, hogy egyéni részvételi költségének szponzorálását szíveskedjen maga megszervezni, mivel a közös szponzorálás csak a fiatal résztvevõk terheit képes csökkenteni!

A Magyar Gerincgyógyászati Társaság fennmaradásához (adminisztratív költségek, könyvelés, folyóirat fenntartási díj, stb) elkerülhetetlen a 3000 forintos tagdíj évenkénti befizetése! Ezzel korábban a Közgyûlés egyhangúlag egyetértett! Kérem a részvételi költséggel együtt a tagdíjat is szíveskedjen befizetni!

A tervezett programot megtalálja ezen a weblapon is, ha a jobb oldalon található linkeket követi. A hátralévõ idõben igyekszünk minden fontos aktuális információt közzétenni ezen az oldalon, kérjük látogasson el ezért újra.

Az "Érdekes esetek" fórumain az Ön elõadására is számítunk! A témaválasztásnak illeszkednie kell az aktuális szekció témájához, s a prezentáció a vitával együtt nem haladhatja meg az 5 percet! Kérjük küldje be tervezett elõadásának címét és 10 soros összefoglalóját 2005. november 5-ig az alábbi címre:
Dóczi Tamás, 7623 Pécs, Rét u. 2., tamas.doczi@aok.pte.hu; Fax: (72) 535-931


Szeretettel várjuk Bükfürdõn!


Dóczi Tamás
Magyar Gerincgyógyászati Társaság elnöke

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854