Vissza a főoldalra / back to home
A Magyar Gerincgyógyász Társaság 2004. évi Kongresszusa
Bükfürdõ
2004-12-03 - 2004-12-05
Tisztelt Taghölgyek és Tagurak!

A Gerincgyógyászati Társaság december elsõ hétvégéjén (december 3. és 5. között) tartja 2004. évi kongresszusát! Szeretettel meghívom, és remélem idén is megtiszteli jelenlétével a Társaság kongresszusát!

A további oldalakról kérem szíveskedjen tájékozódni a jelentkezéshez szükséges lépésekrõl! A részvételi költségek kalkulációja eltér az eddigi módszertõl, célja hogy rugalmasabban igyekezzen kielégíteni az Ön igényeit!

Tisztelettel kérek minden Tagunkat, hogy egyéni részvételi költségének sponzorálást szíveskedjen maga megszervezni, mivel a közös sponzorálás csak a fiatal résztvevõk terheit képes csökkenteni!

A rendezvény tájékoztató anyagát eljuttattuk a társaság tagjaihoz, reményeink szerint ez Önhöz is megérkezett. Amennyiben mégsem kapta volna meg, úgy az alábbi linkekrõl letöltheti MS Word formátumban:
A tervezett programot megtalálja ezen a weblapon is, ha a jobb oldalon található linkeket követi. A hátralévõ idõben igyekszünk minden fontos aktuális információt közzétenni ezen az oldalon, kérjük látogasson el ezért újra.

Kérem szíveskedjen részt venni az "Érdekes esetek" fórumain!
A témaválasztás szabad, s a prezentáció nem haladhatja meg az 5 percet! A cím és a 10 soros összefoglaló beküldési határideje: 2004. nov. 15.
Beküldési cím: Dóczi Tamás, 7623 Pécs, Rét u. 2., tamas.doczi@aok.pte.hu; Fax: (72) 535-931


Szeretettel várjuk Bükfürdõn!


Dóczi Tamás
Magyar Gerincgyógyászati Társaság elnöke

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854