Vissza a főoldalra / back to home
Magyar Artroszkópos Társaság Kongresszusa
BM Duna Palota, Budapest
2003-11-29 - 2003-11-29

Tisztelt Kollégák,
Kedves Barátaim!

A Magyar Artroszkópos Társaság 2003-ban 1 napos, rendhagyó tudományos rendezvénnyel kíván minden érdeklôdô számára, szellemi felfrissülést, szakmai élményt biztosítani. A statisztikai elemzéseket hagyjuk a 2004-es kétnapos kongresszusra. Idén a BM Duna Palotában inkább gondolatébresztô, szakmai és technikai újdonságokat bemutató elôadásokat várunk. Beszéljük mindenrôl, amiben szemléletünk, ismeretanyagunk, módszerünk eltér a Magyarországon szokásos rutintól. Beszéljünk az utókezelésrôl és a porcbetegségek konzervatív kezelésérôl. Szólaljanak meg legfontosabb partnereink, akik a mûtôben és utókezelés folyamatában nélkülözhetetlenek.

Az artroszkópos sebészet gyors technikai fejlôdése miatt várjuk mindazokat, akik új eredményes rendszereket, sebészi módszereket kívánnak bemutatni.

A szép környezetben beszélgessünk, találjuk meg szakmai partnereinket, egymástól kapott információkkal, ötletekkel színesítsük szakmai kelléktárunkat.

Mint rendezô, a tudományos összejövetel bevételét felajánlom a Magyar Artroszkópos Társaságnak, azt remélve, hogy a fiatal szakemberek külföldi képzését ez az összeg segíti.
Nagy érdeklôdéssel hallgatnánk a támogatásra pályázók szakmai szereplését is! Érezzük jól magunkat és tanuljunk egymástól!

Mindenkit szeretettel várunk!

Béres György
A Magyar Artroszkópos Társaság elnöke

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854