Vissza a főoldalra / back to home
Kedves Kolléga Nõ/Úr!

Ezúton értesítem, hogy az Egészségügyi Közlöny 2003. július 4-i számában, a 2714. oldalon 12 kreditponttal elismerve megjelent "A craniocervicalis átmenet kóros eltéréseinek kezelése" címû szimpózium, ami a 2003. december 5-6-án, a hagyományoknak megfelelõen Bükfürdõn tartandó gerinctársasági ülés keretében kerül megrendezésre.

Ezen kívül természetesen egyéb témaköröket is tárgyalni fogunk, a részletes program összeállítását most kezdjük, örömmel vesszük témajavaslataikat, ezeket kérem a komoly@axelero.hu, vagy bksbr@axelero.hu e-mail címekre elküldeni!

A bükfürdõi Termál Hotelt 2003 december 5-6.-ra elõzetesen lefoglaltuk. Kérjük, mindenki igyekezzen szponzort szerezni individuálisan munkatársainak és saját magának (orvoslátogatók, gyógyszergyári területi képviselõk stb), mivel a kongresszusra - mint egészre - egyre nehezebb szponzort találni.

A rendezvény tájékoztató anyagát eljuttattuk a társaság tagjaihoz, reményeink szerint ez Önhöz is megérkezett. Amennyiben mégsem kapta volna meg, úgy az alábbi linkekrõl letöltheti MS Word formátumban:

A tervezett programot megtalálja ezen a weblapon is, ha a jobb oldalon található linkeket követi. A hátralévõ idõben igyekszünk minden fontos aktuális információt közzétenni ezen az oldalon, kérjük látogasson el ezért újra.

Szeretettel várjuk Bükfürdõn!Dr. med.habil. Komoly Sámuel MTA doktora,
Magyar Gerincgyógyászati Társaság elnöke

© Asszisztencia Szervező Kft. Email: Telefon: +36 1 350 1854